Obyčejná cibule jako svatební dar? Ve středověku to byla obrovská pocta
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 1 hodinou
„reklama“ Snehulak61, 27. 11. 2024 07:54
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, 26. 11. 2024 22:03
Poslední příspěvky
„Máme tady do 18 hod. děti a už dědu ukecaly na palačinky😁,…“ tara23, před 1 hodinou
„Máme brambory na uskladnění od známého a vařím s nima…“ tara23, před 1 hodinou
„Jajajajaapaja: to se máš! My, bohužel, musíme vše kupovat…“ Nadja, před 2 hodinami
17. 1. 2022 10:57
7. 1. 2022 19:26
6. 1. 2022 13:15
6. 1. 2022 11:33
6. 1. 2022 10:25
16. 1. 2021 05:24
13. 1. 2009 12:38
Zrovna tak nepoužívám recepty, kde nejdřív suroviny např. smažíte na pánvi, pak děláte v PH a v závěru ještě hodíte pod gril
Pokud je potřeba osmahnout do PH cibuli a zahřát mletou papriku, ať víc barví, chystám se na tohle využít mikrovlnku. Moje nevidomá kamarádka to tak dělá už dlouho.
12. 1. 2009 15:27
12. 1. 2009 15:16
Použití, spotřeba el., recepty aj....
12. 1. 2009 13:23
Používám PH převážně na jídla typu http://www.toprecepty.cz/recept/3347-kure-na-sleha... nebo omáčky a husté polévky. Taky "vepřovou konzervu" jsem v něm vařila a párkrát známý guláš bez míchání - není poznat, že je vařený a ne pečený
12. 1. 2009 11:23
12. 1. 2009 10:53
Zrovna tak to bylo s mou druhou pečkou....
12. 1. 2009 10:43
12. 1. 2009 08:43
1232681.gif
12. 1. 2009 07:09
PH mám už přes rok, mám ho ráda a určitě mi šetří práci....
Důležité pro mě je to, že:
1)Pokrm se v něm "uvaří sám" a téměř není možné ho připálit....
2)Maso vařené v PH je chutnější, než vařené normálně...
3)Zelenina se v PH vaří pomaleji, než maso, proto můžeš bez obav z rozvaření dát do hrnce vše najednou...
4)Tekutina se téměř neodpařuje, tak potřebujeme míň soli, koření i tuku a jídla jsou když ne dietnější, tak k žaludku šetřivější určitě...
5)Spousta lidí v PH vaří přes noc - večer nandají suroviny a zapnou ho a ráno je budí vůně hotového jídla.
Je toho mocmoc a já určitě na něco zapomněla
1 2 Další