Vyzkoušejte italskou vánoční klasiku panettone s hruškami!
Celiaci
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobré ráno, u nás klasika - polievka kuracia s rezancami,…“ magdalenka, před 1 hodinou
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 12 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 13 hodinami
7. 11. 2014 22:46
Po vychladnutí chleba nakrájím, zamrazím a pak ohřívám v topinkovači. U bílého chleba je u mne nevýhoda, že ho takto sním moc, jak je rozpečený dobrý.
Recepty od Petrym se mi moc líbí. Už jsem zkoušela dvoje sušenky (Anzac a pohankové) a byly dobré. Doporučuji.
Mám pocit, že u diet jsou nejhorší začátky, ale pak člověk objeví tolik možností, že se diví, jak mohl používat tak omezené množství surovin a nepochutnat si na jiných jídlech.
Pekárnu jsme koupili dle Dtestu Gorenje BM 900 AL, ale fakt mi z trouby chutná chleba víc.
26. 10. 2014 12:40
24. 10. 2014 20:50