Kardinálské řezy jako z vídeňské cukrárny: Lehounký sněhový moučník, do kterého využijete sezónní ovoce
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 5 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„Hezký večer, nebo snad dobrou noc. Tak jsem se za vámi…“ Nadja, před 4 hodinami
„MarcelaPa: Marcelko, dodatečně všechno jen to nej.... k…“ Nadja, před 5 hodinami
„hazel: děkuji, Stáni. A představ si, že manžel to zase nejí…“ MarcelaPa, před 7 hodinami
20. 1. 2009 08:45
83495ce52c91d444d77a2631fa677…
8e16bc736f68bd37d759ab7c0c987…
a2b4b5175087219fd32abb49e203d…
19. 1. 2009 17:05
18. 1. 2009 18:59
18. 1. 2009 18:52
18. 1. 2009 18:18
18. 1. 2009 17:49
A ten můj recept? Já ve snaze naučit své nejbližší na tuto delikatesu, jsem plnil ulity v jejich přítomnosti a místo hl. masíčka použil nasekané kuřecí žaludky. Neznalý nepozná rozdíl. Těď už to baští i vnoučata, akorát kontrolují jestli ve šnečíně nechybí některý jejich dostihový (mají je popsané čísly)QQQ Nedej bože, když se některý zaběhne...
18. 1. 2009 17:16
18. 1. 2009 16:33
18. 1. 2009 12:03
Pádim do kuchyně, vymýšlím chleba s velkým podílem žitné mouky a pekárna už řvala
Dojdu .....
18. 1. 2009 11:58
18. 1. 2009 11:44
Jak já, kruciš, dokážu, že nejsem jen opisovačka z webových stránek...nijak.
A fotky ti pomůžem dodat i my, já třeba zavařuju děsně ráda. Teda - zavařovala jsem, teď mi ubývaj síly ale dobrých receptů a vychytávek mám za ty roky mocmoc
18. 1. 2009 11:33
18. 1. 2009 11:24
18. 1. 2009 11:13
18. 1. 2009 10:49
1 2 Další