Jak připravit skvělý domácí sulc a jak zajistit, aby zůstal krásně čirý: Zásadní je pomalý var, chuti prospějí zelenina a správné koření
LETNÍ VZPOMÍNÁNÍ
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 49 minutami
„Přání a gratulace“ maris, 24. 12. 2024 14:23
„Dotaz k článku z Magazínu“ Nadja, 21. 12. 2024 15:19
Poslední příspěvky
„tara23: Věruš, mně se to moc líbí, je to takové jemné,…“ MarcelaPa, před 53 minutami
„Hezký sváteční den, dneska nevařím, od včerejška jsme měli…“ tara23, před 1 hodinou
„Jajajajaapaja: Vše dopředu připravím namažu i rohlíky a…“ Veronika.Hrozna, 24. 12. 2024 19:29
27. 10. 2010 08:44
27. 1. 2009 09:26
sejmout0013.jpg
sejmout0014.jpg
26. 1. 2009 16:04
024.jpg
056.jpg
snimek_124.jpg
26. 1. 2009 15:19
Teda Václave...tímhle tématem jsi mi kápnul do noty...já se nemůžu dočkat až zabořím ruce do hlíny.Snad ze zoufalství půjdu rozhrabat nějaký ten květináč.Jen mám strach aby se to ode mě nenaučila moje Enji.Tak jdu taky alespoň obrázkem přivolávat a děkuji za krásné téma.Jindra
2007.05.1._028.jpg
2007.14.05._014.jpg
2007.14.05._047.jpg
26. 1. 2009 13:20
26. 1. 2009 11:43
26. 1. 2009 11:24
p6040001.jpg
p5190016.jpg
p4230020.jpg