Dušená kuřecí srdíčka jsou nejlepší na smetaně a pikantnost dodá hořčice. Chutnají luxusně, a přitom vyjdou na pár korun
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 6 hodinami
„Dotaz k článku z Magazínu“ Nadja, před 9 hodinami
„MAGAZÍN - vyhledávání v něm“ Nadja, před 9 hodinami
Poslední příspěvky
„hazel: Já pekla Linecké citronové, křehké odtud, jako každý…“ Veronika.Hrozna, před 6 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verunko , je to smutne a nevim, nevim…“ hazel, před 6 hodinami
„Hezky vecer, u nas pikatni veprove platky , recepis je zde…“ hazel, před 6 hodinami
7. 2. 2009 12:43
7. 2. 2009 12:32
7. 2. 2009 12:24
7. 2. 2009 12:20
7. 2. 2009 11:37
7. 2. 2009 11:34
7. 2. 2009 11:33
7. 2. 2009 11:31
7. 2. 2009 11:29
6. 2. 2009 18:03
6. 2. 2009 17:54
6. 2. 2009 17:53
o ziadnej debate neviem, vcera a dnes pol dna som tu nebola, nie som kompetentna v tejto veci s tebou nieco riesit.
k tomu tvojmu vysvetleniu...neostava mi nic ine len ti povedat to iste co som ti pisala v celej dnesnej debate, pokial sa uzivatelky bavili vo fore *co najradsej varim* o zehleni...bud sa prispobis, alebo nie...prisiel si a chcel si zvrtnut debatu na nieco a nemal si odozvu...bohuzial...ja ked sa nechytim v rozhovore, tak nevynim z toho druhych...
no a za 2/
pokial sa budes o uzivatelkach vyjadrovat ako namyslenych sliepkach neocakavaj, ze to bude niekedy ine a prijmu ta medzi seba.
Machisticke bla bla bla tento web snad este ani nevidel. hm.
6. 2. 2009 17:27
6. 2. 2009 17:20
6. 2. 2009 17:18
1 2 3 4 Další