Jak udělat koleno na pivě: Marinujte alespoň 12 hodin a zvolte vhodné pivo
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Pěkný nedělní podvečer 😊, dnes jsem k obědu uvařila srnčí…“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Pekný deň želám. Polievku som varila ako magdalenka, z…“ Julia Oskerova, před 6 hodinami
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 6 hodinami
21. 8. 2013 15:24
21. 8. 2013 15:18
21. 8. 2013 12:38
konvice2.jpg
5. 9. 2011 13:49
5. 9. 2011 08:31
hafikov:
28. 7. 2011 07:07
27. 7. 2011 09:29
26. 7. 2011 20:50
Jinak udělat kompot.Je z toho i dobrý likér-chutnala jsem,ale nedělám.Na webu od zahrádkářů se dá také něco najít.
26. 7. 2011 20:41
http://www.ireceptar.cz/vareni-a-recepty/zavarovan...
26. 7. 2011 20:30
10. 8. 2010 14:39
8. 8. 2010 02:18
Aronie,které se také říká černý jeřáb,prý nemá s jeřábem nic společného.Plody jsou podle mne trpké a mně vůbec nechutnají.Každoročně je u nás oberou ptáčci,ale letos zkusím ten kompot,budu-li se sběrem rychlejší.
3. 8. 2010 18:08
3. 8. 2010 15:26
1. 9. 2009 21:00
1 2 3 Další