Dušičkové kosti: Staročeské cukroví nadchne svou křehkostí a nadýchaností, stejně jako boží milosti se smaží a obaluje v cukru
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 4 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Pekný deň želám. Polievku som varila ako magdalenka, z…“ Julia Oskerova, před 4 hodinami
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 4 hodinami
„Hezký den,u nás dnes bramboračka a kuřecí řízky s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 7 hodinami
31. 8. 2009 21:23
31. 8. 2009 19:12
31. 8. 2009 18:57
25 let již děláme kompot a likér podle tohoto receptu.
2 kg aronie
2 ks tlučený hřebíček
1/2 badiánu
1 kg cukru.
1 malý citron
1 dcl rumu
trochu mleté skořice
Vše dukladně promícháme v hlubokém kastrolu na pečení
a nakonec jemně zaprášíme mletou skořicí
bez míchání pečeme v troubě 1 hod.při 200 st.C.
Nakonec přimícháme rum a nandáme do skleniček.
Už nemusíme sterilizovat.
Ze zbylé vypečené šťavy je dobrý likér.Musí se ovšem ještě
přidat rum.
9. 2. 2009 20:23
9. 2. 2009 20:09
9. 2. 2009 20:05
9. 2. 2009 20:03
9. 2. 2009 13:20
9. 2. 2009 13:20
9. 2. 2009 13:16
9. 2. 2009 11:11
9. 2. 2009 10:50
9. 2. 2009 10:40
9. 2. 2009 10:12
9. 2. 2009 08:59
Předchozí 1 2 3 Další