Peče celá země: Cukrář Josef Maršálek nám prozradil, jak na labutě z odpalovaného těsta
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Mila devcata, dekuji vsem za podporu. 😊 U nas byla…“ hazel, před 2 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verunko, presne to me rekla lekarka, mam…“ hazel, před 2 hodinami
„hazel: Na chřipku ti antibiotika, bohužel nepomohou, pokud…“ Veronika.Hrozna, před 5 hodinami
23. 1. 2015 21:23
Nakupujeme zde: http://www.zelezarstvi-urotta.cz/vareni-1/krajeni/... tak třeba jako inspirace pro další
22. 8. 2014 09:55
8. 1. 2014 10:19
8. 1. 2014 10:18
8. 1. 2014 07:10
7. 1. 2014 20:01
Inak, vitamín C nič nestupí, nože sa tupia trením o iný materiál. A čo sa týkla straty vitamínov pri rezaní, tie sú zanedbateľné. Oveľa viac vitamínov sa stráca státím na vzduchu a svetle, príp. v teple.
7. 1. 2014 17:28
7. 1. 2014 09:54
7. 12. 2013 22:29
Asi před 15 lety jsem si udělal radost a koupil si tyto nože http://kuchynske-noze.heureka.sk/wusthof-culinar-s...
Asi před 5 lety jsem si koupil nože keramické; taky nebyly za hubičku... Můžete hádat, které mi dnes slouží
Ony ty keramické se také otupí, ale doma si je málokdo dokáže nabrousit... A posílat je kamsi k odborníkům? Kdo z vás to tak dělá
5. 12. 2013 19:00
10. 4. 2013 14:47
3. 4. 2013 10:58
Doporučím nůž se zaoblenou čepelí - ty špičaté se na konci rády lámou
12. 6. 2011 16:03
9. 11. 2010 16:29
20. 10. 2010 20:40
1 2 3 Další