Gastro glosa: Stane se návrat „Ano, šéfe!“ propadákem nebo úspěchem? Zdeněk Pohlreich to bude mít složitější než dřív
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 44 minutami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„Hezký večer, nebo snad dobrou noc. Tak jsem se za vámi…“ Nadja, před 46 minutami
„MarcelaPa: Marcelko, dodatečně všechno jen to nej.... k…“ Nadja, před 1 hodinou
„hazel: děkuji, Stáni. A představ si, že manžel to zase nejí…“ MarcelaPa, před 3 hodinami
17. 2. 2009 20:43
no co k tomu povedat....ako vidite vysledok....ake bolo to maso tmave pred spracovanim, tak po spracovani ostalo stale take tmave....a aj omacka....taketo tmave maso s omackou som este nevidela. priznam sa neochutnavala som ho nejako mohutne...len tak opatrne....v ziadnom pripade to nechutilo ako kralik, ktory otecko vytiahne z kotca, klepne a oderie ho. ani nahodou. maso sa rozpada, nebol problem ho upiect...asi za hodinu a pol. muz si na nom velmi pochutil a povedal, ze ma v sebe to maso nieco a nevie to popisat...potom sa o to pokusil a povedal...ze mal raz take susto ktore chutilo ako pecienka a raz take, ako keby ho mal ako jednohubku s jahodou...tak z toho som mudra nebola. ale to s tou pecienkou *jatra* mu asi prislo podobne lebo jedol kusok kde bola slanina a to s tou jahodou zas dostal asociaciu kvoli tym hrozienkam. ja by som to prirovnala k divine . maso sa nevlasuje, skor ako ked upeciete kuracie stehno, tak sa rozpadne na viacero kusov. no a ako som pisala tento komentar, tak mi zhorely zemiaky ako priloha k tejto kapibare
14. 2. 2009 21:45
14. 2. 2009 21:19
14. 2. 2009 21:05
14. 2. 2009 20:24
14. 2. 2009 20:23
14. 2. 2009 20:20
14. 2. 2009 20:19
14. 2. 2009 20:05
14. 2. 2009 19:59
14. 2. 2009 19:51
14. 2. 2009 19:39
img_0101.jpg
14. 2. 2009 19:28
14. 2. 2009 19:27
14. 2. 2009 19:07
1 2 Další