Guláš je nejlepší, když kuchař připálí cibuli. Nebo ne? Legendy a fakta o populární omáčce
poradte jak udelat výborný domací chléb v troubě
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 24 minutami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 53 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„Hezký večer, nebo snad dobrou noc. Tak jsem se za vámi…“ Nadja, před 22 minutami
„MarcelaPa: Marcelko, dodatečně všechno jen to nej.... k…“ Nadja, před 52 minutami
„hazel: děkuji, Stáni. A představ si, že manžel to zase nejí…“ MarcelaPa, před 3 hodinami
24. 2. 2009 13:55
24. 2. 2009 13:26
24. 2. 2009 13:24
Jak mi řekla Špagetka, že ke chlebu máme přistupovat jako k miminku a je to pravda, pak byl suprovej.
24. 2. 2009 12:26
ten prvy na obrazku je z domacej pekarni a nevyzera tak fantasticky ako tie co su na obrazkoch a su pecene v rure
24. 2. 2009 12:23
24. 2. 2009 12:10