U nás čert, v Nizozemí Černý Petr. Víte, proč Mikuláše doprovází temní společníci?
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 4 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„Hezký večer, nebo snad dobrou noc. Tak jsem se za vámi…“ Nadja, před 4 hodinami
„MarcelaPa: Marcelko, dodatečně všechno jen to nej.... k…“ Nadja, před 4 hodinami
„hazel: děkuji, Stáni. A představ si, že manžel to zase nejí…“ MarcelaPa, před 7 hodinami
24. 11. 2014 09:54
24. 11. 2014 09:47
V tom Pomalém sice někdy dělám i maso + brambory + zelenina jako jídlo z jednoho hrnce, ale ne pokaždé, i když i tu mě nejvíc překvapilo, že ani brambory ani zelenina nejsou "rozblemcané".
Ale tlakáč také rozhodně v kuchyňské lince nechám.
Jakož i pečící pánev od Ety - prostě se rozhoduju pak podle času a receptu, co použiju
24. 11. 2014 08:56
24. 11. 2014 08:33
24. 11. 2014 07:35
Remosku miluju a nedám na ni dopustit. Měla jsem ji jen na chatě, ale letos jsem si ji pořídila i domů, i když tu mám troubu. Maso pečené v ní mi připadá šťavnatější, na zapékání ideální - a hlavně o moc úspornější než trouba.
24. 11. 2014 07:03
Mak meliem vždy na mlynčeku, nie ručnom, aj keď aj ten mám, ale desaťročia na robote. Stará ETA slúži doteraz výborne. Nové roboty akosi ten mlynček na mak nemajú, všeobecne majú menej funkcií ako staré roboty.
23. 11. 2014 23:16
sc20141123-220436.jpg
23. 11. 2014 20:24
23. 11. 2014 19:50
23. 11. 2014 19:48
Mlýnek na maso máme ten obyčejný,ruční a tyčový mixér teké jen ten samostatný,takže v tom neporadím
Ale co se týká tlakových hrců,tak těch mám několikOd 3,5l až po 9litrové.Mám značku Orion a Banquet-cenově cca 380,-kč-750,-kč(+skleněná poklice jako bonus)a jsem velice spokojenáJsou na všechny druhy sporáků od plynu až po indukci.V těch velkých také zavařuji-dám do hrnce pařák,cca 250ml horké vody a ještě se nám za celou dobu nestalo,že by byla sklenka s kolobáskama,hříbkama,nebo s něčím jiným zkažená
p5100004.jpg
23. 11. 2014 19:41
A k té remosce - taky bych hlasovala pro remosku, na chalupě ji využívám maximálně, nemusím rozpalovat troubu, upeču v ní maso i buchty A jednu malou mám i doma, stačí pohodlně na pečení pro dva, když jsou holky přes týden pryč
23. 11. 2014 18:51
23. 11. 2014 18:41
Jinak k těm tlakovým hrncům... Pokrok rychle letí, většinou rychleji než naše kuchyňské vybavení . Proto není od věci si zjistit, zda tlakáč je i na indukci. Je to blízká budoucnost, tak ať už na ní máte hrnec připravený.
23. 11. 2014 18:14
23. 11. 2014 17:59
http://eshop.tescoma.cz/vareni/tlakove-hrnce/comfo...
Mmch k te remosce...ja se domnivam, ze oproti elektricke panvi ma podstatne vyhody.Osobne bych volila bravosku, ktera obe funkce vlastne spojuje.Cast se spiralou muzes pouzivat v obou polohach.
1 2 3 Další