Víc veganů, domácí fermentace a eko obaly: 10 trendů v jídle, které budou v roce 2021 úplně všude
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 6 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 6 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„Hezký večer, nebo snad dobrou noc. Tak jsem se za vámi…“ Nadja, před 6 hodinami
„MarcelaPa: Marcelko, dodatečně všechno jen to nej.... k…“ Nadja, před 7 hodinami
„hazel: děkuji, Stáni. A představ si, že manžel to zase nejí…“ MarcelaPa, před 9 hodinami
23. 11. 2014 17:46
http://eshop.tescoma.cz/vareni/tlakove-hrnce/bio-e...
23. 11. 2014 16:43
23. 11. 2014 16:37
23. 11. 2014 15:52
V tlakovom hrnci varím všetko, strukoviny, zemiaky, mäso...podstatne skracuje čas varenia a šetríš energiu. Čo sa týka kuchty, nie som osobne zástancom nákupu 2 hrncov s jedmou pokrievkou, pretože stále môžem naraz používať iba jeden. Ja mám tlakáče 2 a tak ich môžem používať 2 naraz.
23. 11. 2014 15:47
23. 11. 2014 15:29
23. 11. 2014 15:28
22. 11. 2014 20:56
22. 11. 2014 20:32
22. 11. 2014 17:30
22. 11. 2014 17:20
22. 11. 2014 16:56
22. 11. 2014 16:51
No a ten mlýnek je druhá varianta. Umí to i strouhat jablka a třeba i tvrdý sýr apod.?
22. 11. 2014 16:02
22. 11. 2014 14:58
Předchozí 1 2 3 Další