Jak zpracovat uzený hovězí jazyk: Jednoduchý postup zaručí dokonale šťavnaté maso, fígl se studenou vodou pak pomůže při loupání
DEPKA
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 7 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 24. 12. 2024 14:23
„Dotaz k článku z Magazínu“ Nadja, 21. 12. 2024 15:19
Poslední příspěvky
„Dobrý večer 😀, my jsme dnes k obědu měli vinnou klobásu,…“ MarcelaPa, před 7 hodinami
„tara23: Věruš, mně se to moc líbí, je to takové jemné,…“ MarcelaPa, před 15 hodinami
„Hezký sváteční den, dneska nevařím, od včerejška jsme měli…“ tara23, před 16 hodinami
10. 3. 2009 19:12
10. 3. 2009 11:17
10. 3. 2009 09:52
p4010013.jpg
hori.mp3