Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

ŠTŮDL.

Zase jsem váhal a dokonce se mrknul do již napsaných receptů, kde jsem zjistil, že recept již napsaný je (trochu jinak, ale je). Vím, že je i na jiných stránkách vaření i na " Receptech.cz " kam jsem také recepty psal, ale přezto jsem se rozhodl ho zveřejnit. Také proto, že je jednoduchý, rychlý, nenáročný a z našeho množství jsou čtyři (4) nohy štrůdlu, takže když pečeme vždy dvě najednou, může být každá trochu nebo více jiná. Třeba známá nechce uvnitř oříšky (lezou jí pod falešné patro), někdo nechce rozinky, nebo tvaroh, nebo švestky,nebo atd. A když pečeme dvě nohy, těsto na dvě nohy se dá týden uchovat v chladničce a když chceme déle, tak se dá v mikrotenu do mrazák a pak se podle potřeby pozvolna rozmrazí (NE NA TOPENÍ). Ale většinou ho odveze dcerka a ta udělá doma jednu nohu na sladko a druhou s pizza náplní.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek