Jak připravit poctivý silný vývar? Pro intenzivnější chuť kosti nejdříve opečte, pro čirý vývar sbírejte pěnu
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„hezký slulečný den, dnes přišli mladí. Uvařila jsem jim…“ tara23, před 41 minutami
„Hezký den dnes vývar s nudličkami a uzená krkovička…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„MarcelaPa: Marci tak jsem tvé narozeniny prošvihla,tak…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
13. 3. 2009 20:41
13. 3. 2009 20:36
Také by mi bylo hloupé "závodit", vždyť jsem tady jen malou chvíli a starousedlíci by si výhru zasloužili . Na to jsem myslela od začátku, proto nevymýšlím nové recepty, i když bych mohla .
13. 3. 2009 20:34
13. 3. 2009 20:22
13. 3. 2009 20:21
13. 3. 2009 20:09
13. 3. 2009 20:07
13. 3. 2009 19:54
13. 3. 2009 19:47
13. 3. 2009 13:54
13. 3. 2009 12:27
13. 3. 2009 12:10
13. 3. 2009 12:10
13. 3. 2009 11:56
13. 3. 2009 11:50
Předchozí 1 2 3 4 Další