Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rcept na marinované ryby za syrova

jarda Kadic: když to scanuješ, je to složité a časově náročné.
;-) Snad otevřeš přílohu - zaškrtla jsem Ti umístění té adresy:

Nadja: Tak nějak hodně podobně dělávala moje maminka. Jen té cibule bylo víc a určitě na uležení l den nestačil. A byla to velká dobrota.

Nadi,já to mám jinak,mě se adresa nikde nezobrazuje,já si ji musim najit na googlu,celou si jí opsat a teprve pak jí můžu napsat do “odkazu“.Proto jsem se divil,kde mám tu adresu napsanou.Ale i tak jste mi pomohly, dik:-K Mně se spíš vyplatí tu stránku ofotit,to mám během sekundy a pak jí dát jako mojí přílohu :yes:

jarda Kadic: Laďka byla rychlejší, tak snad už víš, jak.
Adresu je ale lepší kopírovat (Ctrl+C) a vložit (Ctrl+V) než opisovat, aby se tam něco nespletlo - stačí maličkost a už to nenajde.
Adresu najdeš vždy nahoře na stránce, tady je:
www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=3583#prispevek
Když Ti něco nebude jasné, ozvi se třeba SZ.

jarda Kadic: posílám ti do SZ podrobný návod

Nadja: Naděnko,ale kde já nešťastník tu adresu vezmu?To jí musím odněkud opsat....asi:-O:-8

jarda Kadic: Jaroušku, když sjedeš dolů pod "Příspěvek", tak hned pod smajlíky je "Přidat odkaz" - klikneš na to, a do okna, které se otevře, vložíš web.adresu.
:-O Totéž máš i u vlastních receptů, ale adresa se dá vložit jen do poznámky, nikoliv do surovin nebo postupu.
Stejně se vkládá i do komentářů k receptům. ;-)

:Nadja: Přesně to samé jsem našel já, akorát jsem se dodnes nenaučil dávat rozklikavaci odkazy,tak jsem akorát napsal,kam se v Googlu obrátit:yes: u nás je dělal jeden němec a nosil nám je do hospody,to byla dobrota:yes::yes::yes:::-p:-p

Hanina 70: ;-) zkus se podívat sem:
http://www.rybikucharka.cz/recepty/marinovane-ryby...
např.
:-O Marinovaní slanečci I
http://www.rybikucharka.cz/recepty/marinovane-ryby...
3 slanečci, 1/8 litru mléka, 1/8 litru vody, 3 lžíce oleje, 1 citrón nebo 1/8 litru octa, 3 lžíce kyselé smetany, 4 dkg cibule, 6 dkg kořenové zeleniny ( celer, mrkev, petržel), 6 zrnek pepře, 3 zrnka nového koření, 1 bobkový list.
Slanečky namočíme do zředěného mléka na 6 hodin. Pak je stáhneme z kůže, rozpůlíme a vykostíme. Mlíčí prolisujeme do mísy a za stálého míchání přikopáváme olej, citrónová šťávu nebo ocet. Podle chuti přidáme kyselou smetanu. Slanečky zatočíme, upevníme párátkem, složíme vrstevnatě do porcelánové mísy s cibulí nakrájenou na kolečka a kořenovou zeleninou krájenou na nudličky. Přidáme koření a vše zalijeme utřeným mlíčím. Nádobu povážeme pergamenem a dáme do studena. Druhý den podáváme.
;-) Podobné jsou i Marinovaní slanečci II a III.

Přesouvám sem dotaz autorky Hanina 70 z Pokecu, tam by to zapadlo a určitě se tu najdou lidičkové, co věděj, jak na to ;-);-)
"Hezkou neděli všem kuchařinkám a kuchařům. Jsem tady teprve krátce a prosím o radu, sháním recept na marinované ryby, jak je dělávala maminka...byly za syrova (vozila si je z Německa v malém kyblíku), nakládala je do smetany s divokým kořením a kořenovou zeleninou, byly výjimečné. Myslím,že se jednalo o slanečky. Nikdo z rodiny je neumí a tedˇuž mě je nenaučí. Tak kdyby náhodou někdo znal ten postup, budu ráda."

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek