Rýžový koláč s kuřetem si zamilujete: Chutná božsky a ze zbytků z lednice a spíže ho zvládne připravit i kuchařský amatér
Není vaření jako vaření.
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„hazel: děkuji, Stáni. A představ si, že manžel to zase nejí…“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Hezky vecer, uvarila jsem pravou ceskou bramboracku i se…“ hazel, před 1 hodinou
„Přeji hezký večer.Z vykostěných kuřecích čtvrtek byly řízky…“ Anna Kocikova, před 2 hodinami
8. 6. 2015 21:32
1 . Doba vaření,nebo pečení a teplota se zde uvádí, protože na tyto stránky chodí i nezkušené kuchařinky . Čas je skoro vždy označen ,jako přibližný, aby se začínající kuchařka měla čeho chytit.
2 . Ze již bylo okolo vaření vše vymyšlené,je zrovna takový nesmysl, jako když v jedné nejmenované zemi v nejmenovaných létech chtěli zrušit úřad pro patenty a vynálezy řkouc,ze už bylo všechno vymyšlené!
8. 6. 2015 14:22