Holka u plotny radí: Jak na nejlepší domácí paštiku? Pomůže víno i smetana!
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ Nadja, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„Hezký večer, nebo snad dobrou noc. Tak jsem se za vámi…“ Nadja, před 1 hodinou
„MarcelaPa: Marcelko, dodatečně všechno jen to nej.... k…“ Nadja, před 2 hodinami
„hazel: děkuji, Stáni. A představ si, že manžel to zase nejí…“ MarcelaPa, před 4 hodinami
25. 6. 2015 08:16
1 hrnek soli
3 hrnky octa
1dcl jaru
Do kastrolu dáme 1/2 hrnku vody zahřejeme a postupně přidáváme sůl a mícháme aby se rozpustila, pak přidáme ocet, jar a dáme do rozprašovače a můžeme hubit, co se nám nelíbíu mě to je hlavně popínavý jetelíček
Na posledním obrázku je to po 3 dnech po postřiku
dsc02328.jpg
dsc02326.jpg
dsc02334.jpg
Předchozí 1 2