Zapečte makarony se sýrem. Vznikne vám legendární americký pokrm Mac & Cheese
Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ tara23, před 1 hodinou
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 11 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„Marcelko taky ti dodatečně přeji vše nejlepší k narozeninám…“ tara23, před 1 hodinou
„Nadja: děkuji, Nadi.😊“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Hezký večer, nebo snad dobrou noc. Tak jsem se za vámi…“ Nadja, před 11 hodinami
6. 10. 2015 21:25
A proč udávat vše v minutách? Takže v pomalém frajerovi, jak by řekla Simča, budu vařit 480???
6. 10. 2015 21:23
Veganské recepty - komu nevyhovují, ať je nečte, nevaří. Veganů a vegetariánů ale jednoznačně v ČR přibývá a toto stravování je zajímavé pro více a více lidí, neberme jim to. Na Topreceptech jim rádi recepty nabídneme.
Odpovědi na dotazy: Nikomu nemůžeme nařídit, aby odpovídal v komentářích. Je to jen o konkrétním autorovi receptů.
Nepřesnost doby přípravy a počtu porcí: Podle mě je lepší alespoň přibližný údaj, než žádný. Některá buchta trvá 3 hodiny, některý třeba nepečený dezert 30 minut. Kuchař začátečník ale opravdu neví a aby to mohl alespoň trošku posoudit, musel by pročíst celý recept. Takto jen mrkne a vidí přibližný čas, dává to smysl.
6. 10. 2015 21:14
Rádi bychom recepty měli přehlednější a i pro málo zkušené kuchaře proveditelné. Spoustu lidí například nemá odhad, kolik jídla bude z uvedených surovin, jak dlouho se zhruba peče štrůdl "dozlatova", co je to pr.do.peč. nebo 1 PL oleje. Kvůli tomu potom recept podle Topreceptů neuvaří a to je myslím škoda.
Zároveň jak psal Radek, rádi bychom nabídli lidem možnost vyhledat si například recepty z kategorie předkrmy, které jsou hotové do 20 minut.
Pokud máte nápad, jak vyřešit dobu přípravy a počet porcí, abychom tyto údaje měli, ale nedávali jako povinnost uvést číslo, budeme rádi za tip.
6. 10. 2015 20:57
Jinak pestrost receptů vítám, každý si může vybrat co mu vyhovuje nebo na co má zrovna chuť.
6. 10. 2015 20:35
xjurny: A co je vlastně doby přípravy? Pro někoho může začínat vypsáním surovin pro nákup, pak nákup, vážení a pak vlastní příprava. Pro jiného se jedná jen o vlastní přípravu ze surovin již připravených, navážených (viz televizní pořady renomovaných kuchařů).
6. 10. 2015 20:23
6. 10. 2015 19:44
6. 10. 2015 19:28
Když jsem chtěla úpravy vrátit, nešlo to.
Myslím, že tyto údaje jsou u většiny receptů naprosto zbytečné, vždyť každý strávník toho sní různé množství - jeden sní 8 kedlíků, druhému stačí 2 plátky.
Kamarádky syn v pubertě jedl běžně 40 švestkových knedlíků - to my bychom ve dvou měli na týden - tak kolik je to porcí - jedna nebo deset?
Pokud to budou povinné údaje, tak to stejně bude plus minus autobus.
6. 10. 2015 19:13
6. 10. 2015 19:10
6. 10. 2015 19:08
http://www.toprecepty.cz/recept/44955-dopekane-riz...
nebo např.pomazánky - tam to stejně budu jen odhadovat
6. 10. 2015 18:53
6. 10. 2015 18:47
6. 10. 2015 18:38
Některé přidané recepty jsou složitější, ale i inspirativní.
Odkazy na osobni stranky mi nevadí a ani nevím, proč by měly vadit, naopak je vítáam...
6. 10. 2015 18:34
Předchozí 1 2 3 4 Další