V Chorvatsku se na Štědrý večer se připravuje výborná polévka ze sušené tresky. Příprava je snadná, chuť fantastická
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 4 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„Hezký večer, nebo snad dobrou noc. Tak jsem se za vámi…“ Nadja, před 4 hodinami
„MarcelaPa: Marcelko, dodatečně všechno jen to nej.... k…“ Nadja, před 4 hodinami
„hazel: děkuji, Stáni. A představ si, že manžel to zase nejí…“ MarcelaPa, před 7 hodinami
24. 8. 2016 09:23
Ráno asi v 5 jsem si dala do vody vařit vejce na tvrdo k snídani, nařídila jsem si i minutku a šla do postele, koukala jsem na TV. Načež mne probral smrádek . Jo já usnula probrala mne až nejen totálně vyvařená voda, ale dokonale přiopálená skořápka , vnitřek vajec teda spálený neby, byl dokonale uvařený a jakž takž poživatelný, ovšem hrnec jsem od těch skořápek drbala snad hodinu
27. 12. 2015 13:25
23. 12. 2015 17:31
23. 12. 2015 16:48
23. 12. 2015 15:58
23. 12. 2015 15:52
http://www.mlsanicko.cz/cisteni-pripalenych-hrncu/
http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=5878
zkus tohle
23. 12. 2015 15:46
23. 12. 2015 13:51
19. 12. 2015 15:50
19. 12. 2015 14:13
parizske_rozky_posledne.jpg
16. 12. 2015 10:25
15. 12. 2015 23:11
U nás, když byli kluci malí, tak cukroví frčelo, hlavně vanilkové rohlíčky - to rádi obalovali, protože zlomené mohli sníst. Takže rohlíček obalili, pak zmáčkli špičky, aby se rohlíček zlomil a šup s ním do pusy. Ale s tím se už počítalo. U další várky už byl klid.
My zase moc nemusíme vánočku.
15. 12. 2015 23:02
15. 12. 2015 22:56
15. 12. 2015 22:46
1 2 3 … 10 Další