Čatní z angreštu je jemně pikantní a lehce aromatické. S cibulí a hořčičným semínkem báječně ladí k sýrům
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„Hezký večer, nebo snad dobrou noc. Tak jsem se za vámi…“ Nadja, před 2 hodinami
„MarcelaPa: Marcelko, dodatečně všechno jen to nej.... k…“ Nadja, před 2 hodinami
„hazel: děkuji, Stáni. A představ si, že manžel to zase nejí…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
15. 12. 2015 18:26
15. 12. 2015 16:10
15. 12. 2015 13:00
Poučenie - mám piecť zo svojich overených receptov...
15. 12. 2015 02:40
15. 12. 2015 00:24
dia_slepovane_002.jpg
14. 12. 2015 09:16
14. 12. 2015 09:02
14. 12. 2015 08:15
Od té doby si fritovací hrnec už nikdy neodstavuji na hořák
12. 12. 2015 20:40
12. 12. 2015 19:47
Ja mam zase leve ruce, takze si pri vyndavani plechu vzdy spalim predlokti.Uz musim vypada jako sebeposkozovac.
12. 12. 2015 19:44
12. 12. 2015 19:38
12. 12. 2015 17:13
12. 12. 2015 17:09
12. 12. 2015 16:04
Předchozí 1 2 3 4 … 10 Další