Pěstování salátových okurek je hračka: Sázejte s odstupy, nezalévejte studenou vodou a velká sklizeň vás nemine
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 5 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„Hezký večer, nebo snad dobrou noc. Tak jsem se za vámi…“ Nadja, před 4 hodinami
„MarcelaPa: Marcelko, dodatečně všechno jen to nej.... k…“ Nadja, před 5 hodinami
„hazel: děkuji, Stáni. A představ si, že manžel to zase nejí…“ MarcelaPa, před 7 hodinami
10. 12. 2015 08:31
9. 12. 2015 22:09
9. 12. 2015 12:42
9. 12. 2015 12:41
9. 12. 2015 12:01
9. 12. 2015 11:59
rozky.jpg
9. 12. 2015 08:13
8. 12. 2015 21:37
Takže návod k ohřátí polévky : vyjměte hrnec,z lednice.Vykrojte kostku, přidejte vřící vodu z konvice, zamichejte, prohřejte,přisolte.....
8. 12. 2015 07:35
7. 12. 2015 21:49
7. 12. 2015 12:56
7. 12. 2015 10:16
7. 12. 2015 09:36
7. 12. 2015 07:44
Pojďme se vrátit k základnímu tématu, co měla autorka na mysli - prostě nezdary v kuchyni. Víte, co udělá s mikrovlnkou a pachem v kuchyni původní úmysl jen lehce opražit vločky? A následně fakt jen na chvilku si jít přečíst a odpovědět na SMS-ku? Mikrovlnka žlutá, z bílých černé vločky v koši a smrad nevyvětratelný hodně dlouho . Citron v mikrovlnce působil velmi velmi pomalu a obtížně, ale zas mám vnitřek bílý
6. 12. 2015 20:39
A ke zvířátkům, já mám ráda všechny, i když je pravda, že některé míň a mám i jedno, ze kterého se mi ježí chlupy a bývá mi až špatně jak je zbavuji života, jsou to ty hnusný španělský plži, které nenávidím a proto je přestříhávám nůžkami
Předchozí 1 2 3 4 5 6 … 10 Další