Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vanilkové rohlíčky

Tereza: Rohlíčky obaluji vždy až druhý den, právě proto, aby cukru nenabalily tak moc. Cukr na nich drží i tak dobře (jsou bílé), jen ho není tolik;-):-)

Tereza: Pokud máš dost sladké těsto, tak už bych je v cukru neobalovala, ale jen pocukrovala navrch.;-) Jak píše Špagetka, teplé na sebe nabalí vrstvu cukru, studené nikoliv.

Já je cukruji moučkovým cukrem ze sítka. Neobaluju je, aby na nich nebylo toho cukru moc. Když ti vychladly, tak je vyskládej na talíř a nahřej krátce v MV troubě. Nahřeje se tuk a cukr by na nich měl aspoň trochu držet.

Tereza: ono se to obaluje teplé proto, že to daleko lépe na cukroví drží. Můžete to samozřejmě obalit studené, ale bude to z toho daleko víc padat. Samozřejmě volte co nejjemnější cukr moučku.

Zdravím, jsem mlada kuchařka a letos jsem poprvé pekla vánoční cukroví :-D bohužel jsem zjistila že se vanilkové rohlíčky mají obalovat v cukru ještě teple ... pekla jsem je včera bude něčemu vadit když je obalím až dnes když jsou studené? Děkuji moc za radu a omlouvám se za stupidní otázku :-D

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek