Znojemský nálev dá křupavým okurkám tu nejlepší chuť. Důležitý je voňavý kopr, pikantní křen i další nezbytné ingredience
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 3 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Mila devcata, dekuji vsem za podporu. 😊 U nas byla…“ hazel, před 3 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verunko, presne to me rekla lekarka, mam…“ hazel, před 3 hodinami
„hazel: Na chřipku ti antibiotika, bohužel nepomohou, pokud…“ Veronika.Hrozna, před 7 hodinami
5. 1. 2016 10:10
Nyní mám suroviny z výrobny,oni mají namíchané mouky, aby knedliky byly nadychané ,akorát dávám prášek do pečiva,oni používají kypřidla na bázi droždí.A zásadně - vařím na páře
Mám rád knedlíky poněkud hutnější,ale vzhledem k situaci jím i tyhle - nadýchané
5. 1. 2016 06:38
4. 1. 2016 15:56
4. 1. 2016 10:01
3. 1. 2016 18:19
Těsto na knedlíky by mělo být tužší a vařit skutečně maximálně 20-25 minut, středně velké knedlíky vařím 17-20 minut.
Rozdíl v těstě mezi olejem a máslem není v nadýchanosti, ale pouze v chuti, jinak je tuk jako tuk Kynuté těsto úplně bez tuku je suché, alespoň trocha tuku do moučníků je potřebná. Maminka může u vánočky zkusit snížit množství másla na 3/4 množství, když bude vánočka pořád hutná, klidně i na polovinu
Přeju, aby už ty příští knedlíky byly super
3. 1. 2016 11:01
3. 1. 2016 09:29
https://www.toprecepty.cz/recept/19591-knedliky--h...
3. 1. 2016 08:43
3. 1. 2016 08:18
3. 1. 2016 07:54
2. 1. 2016 22:06
http://www.milujivareni.cz/kucharska-skola/89-kynu...
http://www.pekarny.unas.cz/kynute_testo.html
http://peceni-nas-bavi.cz/rady_kynute.php
http://www.milujivareni.cz/kucharska-skola/162-hou...
http://www.receptnajidlo.cz/v%C3%A1no%C4%8Dka+moni...
2. 1. 2016 18:31
Takze kdyz testu nedam zadny tuk, bude nadychane? A je tozril mezi maslem a oleje - mysleno v nadychanosti?
2. 1. 2016 17:44
Knedlíky byly nejspíš nedovařené. Pokud je knedlík větší, trvá vaření 20-25 minut od začátku varu. Pokud mohu doporučit - já vařím knedlíky v páře. Tam poznám, zda jsou uvařené, zapíchnutou špejlí jako u moučníku. A nejsou na povrchu ovařené, nikdy
2. 1. 2016 17:04
A nevíš, kde jsem udelala chybu, ze se mi nepodarily knedliky varene ve vode? Vnitrek nebyl uvareny, mekky, a okoli bylo proste mazlave, lepkave, kdyz jsem ho chytla zaborily se mi prsty, no hnus, uz je v kosi chudak knelik, ale nevim, kde soudruzi z NDR udelali chybu.
2. 1. 2016 15:25
Ale vánočka domácí a přesto jako obláček je třeba tahle:
https://www.toprecepty.cz/recept/16393-maslova-van...
Doporučuju vyzkoušet
1 2 Další