8 skvělých tipů, jak využít ocet v kuchyni: Pomůže osvěžit plast, vyleštit příbory a zbavit lednici bakterií
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 33 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Jajajajaapaja: Jaruš to se ptáš té pravé, vidíš kolik jsem…“ tara23, před 28 minutami
„tara23: Věruš,kolik čočky dáváš na porci?Já s tím pořád…“ Jajajajaapaja, před 39 minutami
„zdravím, u nás dneska zapražená kmínka a čočka na kyselo s…“ tara23, před 1 hodinou
5. 1. 2016 10:10
Nyní mám suroviny z výrobny,oni mají namíchané mouky, aby knedliky byly nadychané ,akorát dávám prášek do pečiva,oni používají kypřidla na bázi droždí.A zásadně - vařím na páře
Mám rád knedlíky poněkud hutnější,ale vzhledem k situaci jím i tyhle - nadýchané
5. 1. 2016 06:38
4. 1. 2016 15:56
4. 1. 2016 10:01
3. 1. 2016 18:19
Těsto na knedlíky by mělo být tužší a vařit skutečně maximálně 20-25 minut, středně velké knedlíky vařím 17-20 minut.
Rozdíl v těstě mezi olejem a máslem není v nadýchanosti, ale pouze v chuti, jinak je tuk jako tuk Kynuté těsto úplně bez tuku je suché, alespoň trocha tuku do moučníků je potřebná. Maminka může u vánočky zkusit snížit množství másla na 3/4 množství, když bude vánočka pořád hutná, klidně i na polovinu
Přeju, aby už ty příští knedlíky byly super
3. 1. 2016 11:01
3. 1. 2016 09:29
https://www.toprecepty.cz/recept/19591-knedliky--h...
3. 1. 2016 08:43
3. 1. 2016 08:18
3. 1. 2016 07:54
2. 1. 2016 22:06
http://www.milujivareni.cz/kucharska-skola/89-kynu...
http://www.pekarny.unas.cz/kynute_testo.html
http://peceni-nas-bavi.cz/rady_kynute.php
http://www.milujivareni.cz/kucharska-skola/162-hou...
http://www.receptnajidlo.cz/v%C3%A1no%C4%8Dka+moni...
2. 1. 2016 18:31
Takze kdyz testu nedam zadny tuk, bude nadychane? A je tozril mezi maslem a oleje - mysleno v nadychanosti?
2. 1. 2016 17:44
Knedlíky byly nejspíš nedovařené. Pokud je knedlík větší, trvá vaření 20-25 minut od začátku varu. Pokud mohu doporučit - já vařím knedlíky v páře. Tam poznám, zda jsou uvařené, zapíchnutou špejlí jako u moučníku. A nejsou na povrchu ovařené, nikdy
2. 1. 2016 17:04
A nevíš, kde jsem udelala chybu, ze se mi nepodarily knedliky varene ve vode? Vnitrek nebyl uvareny, mekky, a okoli bylo proste mazlave, lepkave, kdyz jsem ho chytla zaborily se mi prsty, no hnus, uz je v kosi chudak knelik, ale nevim, kde soudruzi z NDR udelali chybu.
2. 1. 2016 15:25
Ale vánočka domácí a přesto jako obláček je třeba tahle:
https://www.toprecepty.cz/recept/16393-maslova-van...
Doporučuju vyzkoušet
1 2 Další