Jak na fantastické červené zelí ke svatoštěpánské kachně? Skvělou chuť zajistí jablka a svařené víno
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 10 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 11 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„Hezký večer, nebo snad dobrou noc. Tak jsem se za vámi…“ Nadja, před 10 hodinami
„MarcelaPa: Marcelko, dodatečně všechno jen to nej.... k…“ Nadja, před 11 hodinami
„hazel: děkuji, Stáni. A představ si, že manžel to zase nejí…“ MarcelaPa, před 13 hodinami
8. 1. 2016 07:52
8. 1. 2016 07:31
8. 1. 2016 07:20
8. 1. 2016 07:19
8. 1. 2016 06:56
Ale jo, dělat můžeš všechno, upřímně ale, zas to nebudem přehánět, že jo. Přece jen si víc pochutnáme na žluťoučkém křupavounkém kuřátku z trouby
8. 1. 2016 06:50
Ja v ni tedy jen ohrivam, jednou jsem zkousela ryzi, ale byla specena, ale delam v ni rybu, to je jedine, co jakoby vlnim, ale zkusim i ty dalsi veci. Nekdo pry dela ve vlnach i kure, coz si moc nedovedu predstavit, ale tak asi jde vsechno.
8. 1. 2016 06:28
a koukni, tenhle bramborák byl z mých prvních na zkoušení crispu, čti i komentíky. Je dobrý.
https://www.toprecepty.cz/recept/30533-bramborakov...
8. 1. 2016 06:04
Svickovou delat budu, ale v MW bych to asi nechtela ani delat, leda posleze ohrat :)
Ptat se budu, kde jinde bych ziskala rady a odpovedi, kdyz bych se nezeptala? Nesytim se za neco, co nevim, a ze toho je... :D
8. 1. 2016 03:34
Nadja: - Nadi, některé recepty jdou využít i bez crispu, ale tam to chce ten čas fakt ohlídat a asi ani výsledek nebude tak optimální jako s crispem, to je fakt. Pak je asi opravdu lepší ten určitý recept zkusit v troubě nebo na plotně.
7. 1. 2016 21:57
7. 1. 2016 21:44
7. 1. 2016 21:37
7. 1. 2016 21:32
https://www.toprecepty.cz/recept/18803-dortik-ci-m...
7. 1. 2016 21:23
Tak i tam můžeš najít, co potřebuješ.
Ale pod touto kategorií jsou uvedeny i recepty pro multifunkční troubu - funkci crisp; tak tyto recepty pro obyčejnou mikrovlnku nelze použít.
7. 1. 2016 20:52
madlina:Tak snad jsme na strankach amaterskych kucharu, ne?Kde jinde by se mela zeptat?
Předchozí 1 2 3 4 5 Další