Alpský knedlík aneb Germknödl: Kynutý knedlík velikosti XXL je plněný povidly a neodolatelně voní rumem a vanilkou
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Zdravím, dneska jsme byli na nákupech, tak jsme si koupili…“ tara23, před 1 hodinou
„Hezký den polévka ještě kuří vývar a treska přírodně…“ Simona Skolakova, před 4 hodinami
„hazel: Stáni, brzy se uzdrav. Musíš být na sebe opatrná,…“ MarcelaPa, před 20 hodinami
26. 7. 2019 06:36
23. 7. 2019 15:43
6. 2. 2016 01:00
MajaV: díky
5. 2. 2016 21:55
5. 2. 2016 19:13
5. 2. 2016 16:04
4. 2. 2016 22:51
4. 2. 2016 22:37
4. 2. 2016 21:15
Časem možná ještě vyzkouším radu zmrazený sulc rozpustit a nechat znovu ztuhnout.
15. 1. 2016 11:09
14. 1. 2016 16:44
14. 1. 2016 09:48
Máme moc rádi tlačenku, děláváme jí více kusů najednou, ale vše jen v malých (krátkých) nožkách. Zamraženou pak vytáhneme, celou krátkou tlačenku v hrnci s teplou vodou ohřejeme do tekutého stavu, pak vytáhneme a necháme znovu ztuhnout - je jako čerstvá, i ukrojené plátky drží pevně a pružně.
Až budeš dělt sulc, zkus si to na jednom kouskupůjde rozehřát i v mikrovlnce a uvidíš, jestli budeš spokojená, až ztuhne.
My už to tak děláme pár let.
14. 1. 2016 08:15
14. 1. 2016 07:24
Ale jasně, když to i tak máš rád, není co řešit
14. 1. 2016 07:01
Nadja:Já osobně zkušenost se zmražením nemám, ale syna kamarád ho do mrazáku dává, říká že po rozmražení ho znova pováří a pak nechá ztuhnout,prý je jako čerstvě udělaný, no nevím, já bych to nezkoušela.Já když ho mám víc, tak ho zavařím, ale zdá se mě že už to není ono.
1 2 Další