MasterChef Česko: Vídeňský bramborový salát podle originálního receptu vás nadchne!
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„hazel: děkuji, Stáni. A představ si, že manžel to zase nejí…“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„Hezky vecer, uvarila jsem pravou ceskou bramboracku i se…“ hazel, před 2 hodinami
„Přeji hezký večer.Z vykostěných kuřecích čtvrtek byly řízky…“ Anna Kocikova, před 2 hodinami
31. 1. 2016 14:17
31. 1. 2016 09:52
30. 1. 2016 09:37
30. 1. 2016 07:15
A že by ten příspěvek, který se zveřejňuje, měl být napsán hezky česky, je pro moji generaci samozřejmé: znát svůj jazyk stejně jako vědět, kdo byl Karel IV. a že Masaryk byl první čekoslovenský prezident.
Diskuse o "probublne" byla lehce úsměvná, o nic nešlo, ale jako vždy se do ní zamíchaly "ranařky" a udělaly z ní světodějnou záležitost. A je po úsměvnosti.
30. 1. 2016 00:18
...a to já s vámi souzním
***
No, ten novotvar "probublne" jsem měl za čistý překlep, na rozdíl od slůvka "hnidopyška", což je čirá blbost. I proto, že jsem hrdopyšný hnidopich, dovolím si býti takto příkrý ve svém odsudku, neboť jsem se přesně stejného kopance dopustil před lety na LABUŽNÍKOVI
V duchu mota z jejího profilu se nebudu se spagetka: přít ale pokud se chce tady z tohoto marastu vyhrabat, tak by měla přestat kopat
29. 1. 2016 23:31
29. 1. 2016 18:02
29. 1. 2016 17:44
29. 1. 2016 17:29
29. 1. 2016 17:01
cathleen
29. 1. 2016 16:55
29. 1. 2016 10:07
29. 1. 2016 08:54
A pokud jsi tady i/y myslela tak, jak doplňuješ, netřeba už kolem toho mluvit (psát, vysvětlovat), čtenáři ti přeci věří
29. 1. 2016 08:51
29. 1. 2016 08:42
1 2 Další