Vyzkoušeli jsme: Palačinky snů podle legendární Kuchařky kačera Donalda jsou krásně vláčné a nadýchané
Čokopoleva
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Hezký den,u nás dnes bramboračka a kuřecí řízky s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Dobré ráno, u nás klasika - polievka kuracia s rezancami,…“ magdalenka, před 4 hodinami
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 15 hodinami
10. 12. 2016 18:01
15. 4. 2016 14:10
23. 2. 2016 21:59
Je to o trpělivosti to nevzdát a míchat
19. 2. 2016 20:01
Svetlana
vloženo: 19.02.2016 18:32:35 reagovat
Děvčata, při večeru Vás zdravím kdo tu jste...smajlik ...mám dotaz...nemyslím, že jsem nějaká extra kuchařka a "pekařka", ale myslím, že něco už mám odvařeno a odpečíno, ale mám problém s jednou věcí...čokopoleva z kakaa, másla a cukru...když dám jenom tyto tři suroviny, OK, nedejbože, když přidám vodu, nebo mlíko, nebo rum, jak se píše v receptech...VŽDYCKY se mi to zdrcne...co dělám blbě?...dnes opět...vyřešila jsem to tím, že jsem do toho dala asi půlku zakysané smetany, hodila do úzké nádoby a prohnala tyčákem...asi jsem se dostatečně modlila, protože kostel žádný nespadl a zdrclá zdrcenina se vyšlehala...takže dnešek zachránen, ale pořád nevím, kde dělám chybu...poradíte