Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tvarohový krém

Zašlehala bych do krému pudink Ole, ten to krásně zahustí;-)

Jo ten můžeš klidně použít;-);-);-)já teda když dělám tvarohový krém na "míša řezy", tak vždy ušlehám asi 100g másla s trochou cukru, přidám 2-3 tvarohy a šlehačku a vše dohromady ušlehám;-);-)Žádný ztužovač nepoužívám;-);-)Není to nikdy řidké, je to tak akorát a v lednici to ještě ztuhne;-);-);-);-)

Krásný den přeji, potřebovala bych poradit... Chystám se dělat dort k narozeninám. Chtěla bych obyčejný korpus, podélně rozkrojit a naplnit tvarohovým krémem. Krém chci dát i zvenku, ale nevím, jak ten krém udělat, aby nestékal a ztuhl. S máslem ho míchat nechci. Četla jsem, že se může použít želatinový ztužovač od Dr. Oetkera. Nemáte někdo s tvarohovými krémy zkušenosti? Myslela jsem tento ztužovač. Používá ho někdo? - http://oetker-cdn-prod.azureedge.net/image/499742/...

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek