Čerstvost mangoldu poznáme rozlomením řapíků, ze kterých je skvělá příloha. Stejně jako chřest potřebuje krátký var a šokové zchlazení
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 3 hodinami
„Přání a gratulace“ mika59, před 8 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„Veronika.Hrozna: https://www.youtube.com/watch?v=390egu…“ Nadja, před 3 hodinami
„magdalenka: Vybrala jsem až tři! Ty s listovím, nebudu…“ Veronika.Hrozna, před 5 hodinami
„Ahoj, dnes som nevarila - ázijské bistro vypomohlo, zajtra…“ magdalenka, před 6 hodinami
4. 5. 2016 11:18
chyby.odt
4. 5. 2016 11:07
4. 5. 2016 10:57
4. 5. 2016 09:57
4. 5. 2016 09:35
4. 5. 2016 08:56
4. 5. 2016 07:46
4. 5. 2016 07:05
"Tady" v diskuzi přidat komentář s přílohou jde viz moje předchozí odpovědi. Nebo myslíte webový odkaz? Ten ale jde "tady" přidat taky.
https://www.toprecepty.cz/recept/47922-arasidove-c...
4. 5. 2016 07:02
kuchar_1140809834.jpg
4. 5. 2016 07:00
Já tam teda vidím jeden palec nahoru a druhý dolů, tedy správně.
palce_1169940217.jpg
3. 5. 2016 22:07
1/ U receptů je uveden kuchař 2 krát - jednou nahoře vpravo a podruhé dole pod poznámkou.
2/ Tady mi nejde přidat příloha - komentář s přílohou vůbec neodejde. Zkoušela jsem to asi 5x.
3. 5. 2016 21:09
Ještě minulý týden byl a - to aspoň mělo logiku.
3. 5. 2016 21:05
3. 5. 2016 20:47
3. 5. 2016 20:33
Předchozí 1 … 33 34 35 36 37 … 82 Další