Jak na klasické italské krémové rizoto s dýní? Základem je správný druh rýže, dokonalou chuť zajistí silný vývar
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 6 hodinami
„Přání a gratulace“ mika59, před 11 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„Veronika.Hrozna: https://www.youtube.com/watch?v=390egu…“ Nadja, před 6 hodinami
„magdalenka: Vybrala jsem až tři! Ty s listovím, nebudu…“ Veronika.Hrozna, před 8 hodinami
„Ahoj, dnes som nevarila - ázijské bistro vypomohlo, zajtra…“ magdalenka, před 9 hodinami
7. 4. 2016 17:40
7. 4. 2016 17:36
7. 4. 2016 17:32
7. 4. 2016 17:01
7. 4. 2016 17:00
7. 4. 2016 16:58
7. 4. 2016 16:28
-------------------
Jako aktivní uživatelé byli bráni, alespoň se tak domnívám, všichni, kteří se nějak zúčastňovali dění zde (třeba příspěvky do diskuze, komentáře k receptům apod.), nikoliv jen ti, "kteří za posledních 30 dnů přidali alespoň jeden recept a ten získal alespoň 5 bodů" - to je asi nějaké nové pravidlo?
7. 4. 2016 16:16
7. 4. 2016 15:53
7. 4. 2016 15:10
7. 4. 2016 14:56
"aktuálně jsme dnes upravili: - zrušili jsme reklamu všem aktivním uživatelům"
---------------------------
já mám reklamu v receptu stále (vedle fotek)
7. 4. 2016 14:55
7. 4. 2016 14:53
7. 4. 2016 13:52
7. 4. 2016 13:30
Předchozí 1 … 44 45 46 47 48 … 82 Další