Výlet do středověku: Koláčky s houbovou náplní podle 600 let starého receptu jsou překvapivě vláčné a nadýchané
Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ tara23, před 53 minutami
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 11 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„Marcelko taky ti dodatečně přeji vše nejlepší k narozeninám…“ tara23, před 57 minutami
„Nadja: děkuji, Nadi.😊“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Hezký večer, nebo snad dobrou noc. Tak jsem se za vámi…“ Nadja, před 11 hodinami
2. 4. 2016 23:00
Asi se s tím ale perete statečně a já osobně vám za všechnu snahu děkuji. Že to má své mouchy možná souvisí i s tím, že jste se asi radili s jinými lidmi, kteří nemají topky tak "omakané" . To už asi nemá cenu řešit.
Jen jsem se snažila - pro vaše ulehčení, protože listovat v této diskuzi je složité i pro nás, kdo máme možná víc času - shrnout dosavadní postřehy a návrhy. Jak dalece k nim přihlédnete je samozřejmě na vás, ale opravdu zvažte, že topky bez náplně aktivních, akčních a zúčastněných lidí nejsou nic. Využít ověřené zkušenosti a postupy není návrat zpět, jen blázen zgruntu boří vše, co dosud fungovalo. Jiný design a moderní pojetí přece neznamená vyloučit drobnosti, které se osvědčily.
shrnuti_postrehu_z.docx
2. 4. 2016 22:09
2. 4. 2016 21:05
2. 4. 2016 20:23
2. 4. 2016 20:21
2. 4. 2016 20:02
2. 4. 2016 20:02
2. 4. 2016 19:56
Zdá se ale, že to zatím nefunguje..
2. 4. 2016 19:19
2. 4. 2016 19:15
A chválim kalendár, je krásny.
2. 4. 2016 19:12
2. 4. 2016 19:11
2. 4. 2016 19:05
2. 4. 2016 17:19
2. 4. 2016 17:15
Předchozí 1 … 63 64 65 66 67 … 82 Další