Poznejte tapioku: Jak správně uvařit trendy suroviny, která se nehodí pro každého?
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„hazel: děkuji, Stáni. A představ si, že manžel to zase nejí…“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Hezky vecer, uvarila jsem pravou ceskou bramboracku i se…“ hazel, před 1 hodinou
„Přeji hezký večer.Z vykostěných kuřecích čtvrtek byly řízky…“ Anna Kocikova, před 2 hodinami
1. 4. 2016 15:41
Možná bylo vhodnější nechat nějakou dobu tzv. zkušební čas + dosavadní verzi. Tohle jistě rozhodí řadu lidí. A není to jen o tom, že se těžko přizpůsobují Pravděpodobně nebudu mít čas pátrat a vyhledávat něco, je opravdu hodně nepřehledné. Žádný manuál. Pro běžné uživatele bude pátrání a klikání ve stylu pokus - omyl
No, náš staříček říkával... děj se vůle Páně... tak nechám volný průběh.
1. 4. 2016 15:38
1. 4. 2016 15:37
Mne osobne ale vadi bile pozadi a neohraniceni jednotlivych komentaru, nemam problemy se zrakem, ale tady se mi to sleva a koukat na to dele nez pet minut je neprijemne, pro me temer nemozne.
1. 4. 2016 15:29
Naštěstí to šlo vyhledat v mých Oblíbených a také řada z nás určitě vyhledává recepty podle autorů. Já tedy určitě. Vařím např. dost podle Jendy nebo Elizy atd.atd, ve starém provedení jsem měla recept vyhledaný okamžitě.
1. 4. 2016 15:28
1. 4. 2016 15:27
1. 4. 2016 15:26
1. 4. 2016 15:25
1. 4. 2016 15:23
1. 4. 2016 15:19
1. 4. 2016 15:16
1. 4. 2016 15:15
Adminci, jistě jste s tím měli kupu práce, toto oceňuji, ale opravdu mě nenadchlo
Ještě si možná budeme říkat ... staré, dobré topky
1. 4. 2016 15:12
1. 4. 2016 15:09
1. 4. 2016 15:08
Předchozí 1 … 74 75 76 77 78 … 82 Další