Jak na dokonalý vepřový guláš s povidly: Ta švestková mu dodají výbornou chuť i barvu
Zavarovani masa
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 3 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Mila devcata, dekuji vsem za podporu. 😊 U nas byla…“ hazel, před 3 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verunko, presne to me rekla lekarka, mam…“ hazel, před 3 hodinami
„hazel: Na chřipku ti antibiotika, bohužel nepomohou, pokud…“ Veronika.Hrozna, před 7 hodinami
10. 4. 2016 10:18
10. 4. 2016 10:08
Rada bych zavarila syrove maso na zpusob veprovky, ale v troube. Bude postup stejny jako v hrnci? Omlouvam se za asi nejapny dotaz, ale prece jen mam strach z botulotoxinu. Jde mi o dobu zavarovani, chapu, ze musim zavareni druhy den opakovat, teplotu trouby a do jake vyse sklenic ma sahat voda. Zeleninu a ovoce zavaruji v troube bezne, ale tady se radeji zeptam zkusenych, abych to nezvojtila a neotravila rodinu veprovkou jako Marysa stareho Vavru kafem.
Predem dekuji.