Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zavarovani masa

Chocholate: https://www.toprecepty.cz/recept/19235-kadlikova-m... kdysi jsem se dívala tady, snad to pomůže;-)

Devcata, mohu vas pozadat o pomoc?
Rada bych zavarila syrove maso na zpusob veprovky, ale v troube. Bude postup stejny jako v hrnci? Omlouvam se za asi nejapny dotaz, ale prece jen mam strach z botulotoxinu. Jde mi o dobu zavarovani, chapu, ze musim zavareni druhy den opakovat, teplotu trouby a do jake vyse sklenic ma sahat voda. Zeleninu a ovoce zavaruji v troube bezne, ale tady se radeji zeptam zkusenych, abych to nezvojtila a neotravila rodinu veprovkou jako Marysa stareho Vavru kafem:-).
Predem dekuji:-K.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek