V Chorvatsku se na Štědrý večer se připravuje výborná polévka ze sušené tresky. Příprava je snadná, chuť fantastická
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 4 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„Hezký večer, nebo snad dobrou noc. Tak jsem se za vámi…“ Nadja, před 4 hodinami
„MarcelaPa: Marcelko, dodatečně všechno jen to nej.... k…“ Nadja, před 4 hodinami
„hazel: děkuji, Stáni. A představ si, že manžel to zase nejí…“ MarcelaPa, před 7 hodinami
26. 8. 2016 11:48
26. 8. 2016 09:09
26. 8. 2016 07:06
img_20160825_194331.jpg
img_20160825_194320.jpg
img_20160825_194337.jpg
26. 8. 2016 05:33
7. 6. 2016 12:14
4. 6. 2016 15:39
sdc14750.jpg
3. 6. 2016 11:43
3. 6. 2016 07:54
img_20160603_064725.jpg
img_20160603_064706.jpg
img_20160603_064716.jpg
3. 5. 2016 19:01
jarda Kadic: taky mám už jednu zapékací mísu ještě sbírám bodíky na další menší, ještě mě jich chybí asi 10, do konce května je ještě čas, za bodíky z dřívějška mám už třeba pěkné sklenice s dřevěnými víky - mám v nich rýži, vločky, soju a taky jsem si koupila pěkné osušky, no zatím jsem docela spokojená
3. 5. 2016 18:34
D takže ne vždy se na akci (i když většinou ano) prodělá.
Teď mám z akce v Albertu moc pěknou zapékací misku
3. 5. 2016 13:28
3. 5. 2016 13:06
3. 5. 2016 12:40
3. 5. 2016 12:13
3. 5. 2016 11:57
Tak schválně já též tipuji rajčátka
1 2 Další