Pět nejlepších dipů ke grilování: Zkuste krémový koprový, pikantní meruňkový nebo petrželkový
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 10 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 10 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 11 hodinami
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 12 hodinami
16. 11. 2016 14:33
15. 11. 2016 19:23
pro Saryk - již před několika lety jsem v nějaké diskuzi upozorňovala, na doplnění způsobu pečení a velikosti /tvaru/ formy. Takové řeči, že každá trouba peče jinak chápu, ale neberu. Orientačně by bylo vhodné od autora napsat. Vše šlo do ztracena, nic se nezlepšilo. Pro neznalého je pak problém, jsem poučena vlastní zkušeností.
Jak se zmínil již Prpcek, vyhledávám pokud se dá pouze ty důvěryhodné.
Poslední dobou se zde doslova valí hodně přetahované, kopírované aj. kradené recepty z jiných webů, což považuji za úpadek.
Myslím, že je třeba poděkovat moderátorkám za jejich záslužnou , nevím zda oceněnou, mravenčí práci.
15. 11. 2016 15:08
14. 11. 2016 15:30
14. 11. 2016 14:23
14. 11. 2016 13:09
Ještě se vrátím ke stupňům a času. Pokud je dotyčný člověk v receptu nenajde, není problém si je vyhledat jinde.
Uvedu příklad. Zadala jsem do vyhledávače: Jak dlouho se peče kuře a zde je podrobný návod:
http://www.prozeny.cz/recepty/recepty-a-vareni/tip...
Další dotaz. Při kolika stupních se peče linecké cukroví?
http://www.rodina.cz/nazor15844656.htm
A takhle bych v případě potřeby postupovala dále. Nevím, zda to bude jako návrh vyhovovat, ale věřím, že aspoň částečně ano
14. 11. 2016 12:07
14. 11. 2016 11:54
Mně se např. včera stalo, že jsem zkoušela jeden recept, který mám od maminky. Byl u něho napsaný čas i teplota, v její troubě to bylo určitě perfektní, já jsem si hned nastavila teplotu o něco nižší a i čas jsem o něco zkrátila a bylo to jen tak tak. Jednalo se o cukroví, které je hodně choulostivé. Kdybych to nechala jak bylo uvedené, tak by bylo na uhel .
Myslím, že by se to tu potom hemžilo výtkami autorům, že " musela jsem vyhodit, bylo to spálené / nebo nedopečené / " apod.
14. 11. 2016 11:28
14. 11. 2016 11:14
14. 11. 2016 09:49
Zároveň asi autorovi nepůjde při vkládání receptu uvedení těchto hodnot jakkoliv "nařídit" - je na každém, aby sem své zkušenosti napsal
14. 11. 2016 03:26
Neslo by toto uvadet do receptu povinne? Odpadne ptani se dokola stale tech samych otazek. Stejne tak u peceni na plechu ci ve forme, by bylo dobre uvadet rozmery.
Nevim, jak probiha proces shvalovani, ale neslo by toto pri nem zohlednit? Uvadet alespon pribliznou dobu a stupne. At se zacatecnici orientuji a nemusi do trouby koukat kazdych pet minut. Dekuji
1. 11. 2016 12:44
31. 10. 2016 13:07
31. 10. 2016 10:07
Dievčatá, ja vám tiež ďakujem! A adminom patrí, samozrejme, tiež veľká vďaka!
1 2 Další