Pečeme s Ivou: Fantasticky chutnající louhované pečivo s dokonalou kůrkou si dnes doma může snadno upéct každý z nás
Hamburger - Jak udělat chutný a šťavnatý?
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 1 hodinou
„Hezký den,u nás dnes bramboračka a kuřecí řízky s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Dobré ráno, u nás klasika - polievka kuracia s rezancami,…“ magdalenka, před 6 hodinami
5. 9. 2017 12:43
Zkuste tento trik, ktery delam rozpalim panvicku s tlustejsim dnem hodim na ni par spetek soli a potom hamburgery neosolene , jenom opeprene. osmazit na jedne strane pak na druhe strane., jak to mate radi.
My to mame radi trosku ruzove uvnitr. Ovsem kdyz to budete smazit moc dlouho pak budou vysusene a tvrde, tak pozor. Lepsi je zkontrolovat placicku a ochutnat. Vzdy se muze osmazit trosku vice.
A sup mezi rohlik se salatem a rajcetem, kouskem cibule, majonezou, hortici a co dalsiho mate radi.
My davame i avokado a palivou papricku.
Hamburgery je mozno delet vselijake, treba do masa pridat cibuli nebo syr.
Take jsou vyborne na grilu.
17. 4. 2017 21:09
Při konzumaci je burger suchý, přestože z něj teče šťáva. Chápu, že se jedná o protimluv, ale je to tak. Maso není moc chutné, zato na talířku je šťáva a houska je prakticky rozmočená. Takže něco dělám blbě. Zkoušel jsem kupovat i připravené chlazené burgery (obouručáky s Vaňkem) a ty byly chuťově výborné, šťavnaté a šťáva zůstala uvnitř. Proto usuzuji, že ani není problém v tepelné úpravě, jako spíš v přípravě.
Hovězí kýta asi není to pravé? Nebo je lepší přidat tučnější část? Nebo nějaký doplněk ve směsi? Špatně dávám sůl?...