Kulajda s cibulí: Do jihočeské polévky patří houby a zakysaná smetana, typickou chuť a vůni dodá čerstvý kopr a směs koření
NÁŠ SALÁT
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Pekný deň želám. Polievku som varila ako magdalenka, z…“ Julia Oskerova, před 57 minutami
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 1 hodinou
„Hezký den,u nás dnes bramboračka a kuřecí řízky s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 4 hodinami
20. 4. 2009 13:53
To byla doba (krásné mládí), také jsem chodila na 10 dkg vlašáku a 2 rohlíky celkem za 2,50 Kčs.
Nemyslela jsem to ve zlém s tou "tajnou" přísadou - je to můj způsob humoru. OK
20. 4. 2009 06:56
BABINKO - i u nás se dělají někdy ze salátu co zbyl.
04[2].gif
19. 4. 2009 16:19
19. 4. 2009 16:05
19. 4. 2009 14:27
jidlo_2.gif