Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zahuštování omáček - namísto pšeničné, mouka jiná.

Z uvedených možností bych také zvolil tapiokovou mouku:yes:
Leč můžete také zkusit Hrašku. Vyjde to sice nastejno, ale zato je to dražší :-D
No, položme se ale na otázku, co je to tapioka, he?:-Q
A z tohoto důvodu bych použil obyčejný, levnější, z tuzemských plodin vyrobený škrob:-)
***
Ale takový pudink z tapiokových perliček, tak to je jiné maso :yes::yes::yes:
https://www.toprecepty.cz/recept/26139-pudink-z-ta...

Asi bych zvolila tapioku. Cizrna ma přece jen specifickou chuť a kuře na paprice je jemná omáčka. Já omáčky zahušťuji pouze cibulí. Dávám jí do základu dost, maso pak vyjmu a rozmixuji do hladka a dam smetanu:-)

Dobrý den,

k zahuštění omáčky (kuře na paprice), namísto pšeničné mouky, která z těchto dvou je prosím vhodnější: tapioková nebo cizrnová?
Jde mi nejen o to, aby dobře zahustila jako pšeničná, ale aby (výrazněji) neovlivnila chuť omáčky.

předem děkuji

Standa

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek