Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

BARCELONA

Jiřinko, to je pravda, ale celkem Vaška chápu, taky nerada otvírám neznámé maily. Minulých 14 dní mi chodil mail z nějaké adresy, který můj antivirák vyhodnotil jak Q červa a nepustil ho. Pak jsem se ptala servisáka a on řekl, že pokud bych autora znala, tak mu mám napsat, že má infikovaný počítač a jinak ať nereaguju. Ale mně udělal Vašek taky radost, protože tohle jsem nedělala pár desítek let a už se těším :-8:-p:-*

Václave,vždyť jsi udělal radost někomu ve Španělsku a mě taky,máš dobrý skutek k dobru.:yes::yes::-D

Dostal jsem mail od někoho, koho neznám a proto takové maily z ochraných důvodů PC neotvírám, ale rovnou mažu, zvláště když jsou z cizny. Ale tento měl název "Prosba", tak jsem svoji zásadu porušil. Psala mi nějaká žena ze Španělska ( Čechošpanělka - domnívám se dcera ČEŠKY) a ta někde na internetu (JINÉ STRÁNKY, nebo na Gogle)viděla zmíňku o " Zelíbraní" a "Selské zelnici" a připomněla si ji z mládí, ale recept neznala a proto mne o něj žádala. Tak jsem jí ho poslal, ale zároveň jsem taky na ní dostal chuť a tak ji žena udělala. Hledal jsem na stránkách " Toprecepty.cz" a nenašel. Píšu to proto, aby se někdo nenaštval, kdyby jsem ho přehlíd. Když ano. Není v tom špatný úmysl, ale zpropagovat naše Jihočeské vesnické jídlo.(Selské proto, že smetanu si dovolili bohadší sedláci.Chudí dělali jen s mlékem (Pak jen zelnice) a smetana se musela prodat, nebo z ní utlouci máslo).:-//

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek