Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jaky je rozdil v pouziti hladke a polohrube mouky??

mirka899: Z hladke mouky kynute knediky ne, ale pokud delam kynute s ovocem, davam pouze polohrubou mouku, kdyz delam k omacce, davam hrubou a polohrubou 2:1, kdyz mam knedliky k masu a zeli, davam hrubou a polohrubou v pomeru 1:2. Zkousela jsem ruzne pomery, ale tyto se mi osvedcily nejvice. Z hrube mouky jsou knedliky tuzsi, ale zase je dobre, ze se tolik nerozmoci v omacce. Chce to vyzkouset. A krupicka jako nahrada hrube mouky je dobra volba. Knedlikum zdar! ;-):-):-K

yanull: Dekuji za odpoved.
Odkaz na apetiton line mel pekne vysvetleni o pouzivani ruznych druhu mouk.
Na knedliky ma byt jenom hruba mouka. Tak mam aspon vymluvu pro mne knedliky moc nejdou kdyz
pouzivam jenom hladkou mouku.

hazel: Dekuji za odpoved. My tady mame "All Purpose Flour" ale je jako hladka. Nekdy se tu da sehnat mouka Wondra, ktera
je jako polohruba, ale uz jem ji dlouho v obchodech nevidela.
Zkusim pridal krupicku :)

mirka899: ,ja ziji v Kanade a pouzivam mouku "All purpose flour" znacky "Robin Hood". Myslim ze je hodne jako polohruba, nemam s ni zadne problem a kdyz potrebuji ,hrubou mouku pridam asi 2 lzice krupicky. Nejsem si jista jestli tuto znacku u Vas prodavaji, ale" ALL purpose flour" by jiste meli prodavat.

Ahooj,
ziji u USA a polohruba mouka se tady moc neni.
Kdyz pecu tak pouzivam hladkou mouku a zda se to byt dobre.
Zajimalo by me jestli nekdo vi jaky je rozdil v pouzivani hladke a polohrube mouky.
Jestli testo lepe nakyne nebo se mene lepi atp.
Treba i odkaz na nejakou knihu nebo web stranku kde je to vysvetlene.
Dekuji:-K

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek