Recepty na lahodné smoothies po sportu
Jaky je rozdil v pouziti hladke a polohrube mouky??
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 25 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 19 minutami
„Hezký den,u nás dnes bramboračka a kuřecí řízky s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Dobré ráno, u nás klasika - polievka kuracia s rezancami,…“ magdalenka, před 5 hodinami
6. 9. 2017 19:05
6. 9. 2017 18:28
Odkaz na apetiton line mel pekne vysvetleni o pouzivani ruznych druhu mouk.
Na knedliky ma byt jenom hruba mouka. Tak mam aspon vymluvu pro mne knedliky moc nejdou kdyz
pouzivam jenom hladkou mouku.
6. 9. 2017 18:25
je jako polohruba, ale uz jem ji dlouho v obchodech nevidela.
Zkusim pridal krupicku :)
5. 9. 2017 20:25
5. 9. 2017 15:40
https://www.bende.com/
https://www.slovczechvar.com/?page=20&category=1&s...
http://www.jmimport.com/
Neco o moukach je zde:
http://www.viviente.cz/druhy-mouky-aneb-co-jste-o-...
http://www.cuketka.cz/forum/topic.php?id=2313
http://www.apetitonline.cz/tipy-triky/4298-otazka-...
https://www.labuznik.cz/diskuse/da-se-polohruba-mo...
http://recordingvoices.blogspot.cz/2011/10/vltava-...
5. 9. 2017 12:50
ziji u USA a polohruba mouka se tady moc neni.
Kdyz pecu tak pouzivam hladkou mouku a zda se to byt dobre.
Zajimalo by me jestli nekdo vi jaky je rozdil v pouzivani hladke a polohrube mouky.
Jestli testo lepe nakyne nebo se mene lepi atp.
Treba i odkaz na nejakou knihu nebo web stranku kde je to vysvetlene.
Dekuji