Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
PŘÍRODA i v bytě.
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 7 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 8 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„Hezký večer, nebo snad dobrou noc. Tak jsem se za vámi…“ Nadja, před 7 hodinami
„MarcelaPa: Marcelko, dodatečně všechno jen to nej.... k…“ Nadja, před 8 hodinami
„hazel: děkuji, Stáni. A představ si, že manžel to zase nejí…“ MarcelaPa, před 10 hodinami
18. 5. 2009 14:02
18. 5. 2009 13:17
18. 5. 2009 12:55
Čekám, co přijde do třetice beru to zatím s humorem...
18. 5. 2009 12:04
18. 5. 2009 11:53
Holkyyyy,pomóóóct, oni mi to tu všechno POS..OU
29. 4. 2009 22:37
28. 4. 2009 13:27
28. 4. 2009 08:02
bramborik.jpg
azalka_874714511.jpg
kalanchoe.jpg