Jak na ty nejlepší francouzské brambory? Co nejtenčí plátky brambor jsou základ, chuť vylepší tučná smetana i správná směs koření
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 6 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 7 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„Hezký večer, nebo snad dobrou noc. Tak jsem se za vámi…“ Nadja, před 6 hodinami
„MarcelaPa: Marcelko, dodatečně všechno jen to nej.... k…“ Nadja, před 7 hodinami
„hazel: děkuji, Stáni. A představ si, že manžel to zase nejí…“ MarcelaPa, před 10 hodinami
1. 5. 2009 19:54
1. 5. 2009 18:43
ten odkaz co si mi teraz dala, aby som si pozrela...tak klikni na tlacitko url....do riadku co vyskoci, vloz ten odkaz a potvrd ok....
1. 5. 2009 18:22
Tu českou čarodejnickou tradici tam máš krásně docela podrobně napsanou, dokonce i s vysvětlením, jak to vzniklo a proč! Počti si, je to docela zajímavé
1. 5. 2009 12:58
1. 5. 2009 12:10
1. 5. 2009 11:12
1. 5. 2009 10:18
1. 5. 2009 09:35
1. 5. 2009 09:22
1. 5. 2009 08:01
30. 4. 2009 22:06
30. 4. 2009 21:57
Ten svátek 1.máj si pěkně užijte a nezapomeňte se líbat a líbat,hlavně pod třešní a višní. My máme třešeň nad skalkou, která je vysoká a kde je to hodně strmé a my se tam s manželem každý rok hrabeme, za chvíli polezeme po čtyřech a pak třeba taky vůbec ve vysokém stáří, ale to už budeme uschlí sami od věku a od sebe My budeme zítra večer s přáteli dělat oheň a opékat co se dá ne, sebe néééé
29. 4. 2009 20:23
29. 4. 2009 20:20
29. 4. 2009 20:00
1 2 Další