Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

CHATAŘSKÝ BUŘTGULÁŽ

Je mnoho gulážů z masa, vnitřností, hub a pod. U nás se dělal od jakťěživa brmborový guláž se salámem (točeným, špekáčkem a nejraději s červenou sekanou ). Od jisté doby jsme začali vařit gulaž pouze se sušenými houbami. Důvod prostej. Na chaě za léto nasušíme dost a taky nám i po rozdání ještě dost zůstane a když jsme jednou nějakým způsobem opoměli koupit buřta a našli jen jeden telecí párek, přidali jsme sušené houby a bylo to. Houbovou omáčku i houbovou bamborpolévku děláme ze zmražených a tak co se sušenejma i když mají intenzivější vůni a proto se do našeho guláže moc hodí. Omezili jsme v něm brambory a začali dávat sekanou. Zdá se nám to lepší.Zkuste uvidíte.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek