Česnek v octu, v lihu nebo v mrazáku? Nachystejte si jej rovnou na vaření!
Špagety carbonara
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Zdravím, dneska jsme byli na nákupech, tak jsme si koupili…“ tara23, před 52 minutami
„Hezký den polévka ještě kuří vývar a treska přírodně…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„hazel: Stáni, brzy se uzdrav. Musíš být na sebe opatrná,…“ MarcelaPa, před 19 hodinami
15. 1. 2018 11:12
15. 1. 2018 05:30
P.S. Casino, teď jsem úplně nadšená z Vašeho https://www.toprecepty.cz/recept/38488-listove-tes..., vyzkoušela jsem ho naslano i nasladko, tak proč to nenapsat?
Howgh!
14. 1. 2018 18:39
ale jestli se bojíte, že od teď pod svými recepty najdete mé komenty ve stylu tři vteřiny po vložení, tak se nebojte, to se nestane, ani Vám, ani nikomu jinému
14. 1. 2018 18:32
No, nevím esli sem předchozím příspěvkem nešlápl vedle...
Baby nebudeme si tu ffčíl navzájem skládat komplimenty, že neééé?
14. 1. 2018 18:08
já už jsem tu nechtěla nic dalšího psát, ale nedá mi to, musím přiznat, že toto neočekávané členství v CLDŽ je pro mě poctou
14. 1. 2018 17:31
Jsem to ale nedovtipa
No, je-li tomu tak, pak jsem se ocitnul ve vybrané společnosti, že
14. 1. 2018 09:42
Za nick a sklo obrazovky se může schovat (a pak si kopnout) kdejaký zbabělec, který by jindy držel ústa.
Tenhle váš komentář je už opravdu pouze osobní napadání a já doufám, že v této diskuzi poslední.
14. 1. 2018 09:38
14. 1. 2018 09:21
14. 1. 2018 07:48
14. 1. 2018 07:39
Jen proto, že jsme si dovolili pod receptem věcně diskutovat, ó hrůzo! A to já tam mám jednu větu.
14. 1. 2018 05:40
13. 1. 2018 23:19
13. 1. 2018 21:23
13. 1. 2018 21:21:45
Jana Dorazinová-Remková: já jsem psala, že mi Váš komentář připadal adresný a tudíž osobní, ale je to jen můj názor, nejsem na ničí straně, posuzování komentářů a jejich vztahu k receptu nenáleží do mé kompetence, pokud máte pocit, že něco v diskusi se netýká receptu, obraťte se na administrátory
13. 1. 2018 21:13
Samková(neregistrovaný)
13. 1. 2018 13:54:3
Prosím moderátory o přesunutí této debaty věčně se dohadující a hádající skupinky CLDŽ někam do prčic. Jsou ostudou topek.
---------
hosta(moderátorka)
13. 1. 2018 14:30:03
Samková: Diskuze o tom, co do kterého receptu patří či nikoliv, je stará jak topky samy. Tady se táhne od roku 2010 a vyzobávat jednotlivé komentáře, které se této problematiky týkají, je dost složité. Věcná diskuze skupiny pár kuchařů, kteří rozhodně ostudou topek nejsou, se stále týká receptu a není důvod, proč by neměla zůstat. Když vás pohoršuje, přeskočte ji.
------------
zizala
13. 1. 2018 15:44:08
hosta: To je zase něčí snaha umlčet diskuze k receptům. Od toho ty diskuze jsou. Mě baví a dozvím se při nich hodně zajímavých věcí. Pokud se diskutuje věcně a slušně, není důvod je potlačovat. Ač by se to mnohým hodilo.
-------
zizala
13. 1. 2018 15:47:54
Samková: Pro mne jsou ostudou Topek nekritičtí tleskači a neupřímné "kamarádky" některých autorů/autorek
--------
Jana Dorazinová-Remková
13. 1. 2018 19:21:51
zizala: škoda, že netleskají tobě, co?
----------
zizala
13. 1. 2018 19:37:40
Jana Dorazinová-Remková: Osobo, neotírejte si o mě svůj drzý zobák. Já si vaší přítomnosti nevšímám, dělejte totéž.
A vysvětlení pro ostatní, i když bych nemusela. Nikdy jsem si sama nebodovala recepty, nikdy jsem si nepsala anonymní pochvalné komentáře. Připadala bych si ubohá. A vždycky mi bylo celkem fuk, kolik má můj recept "bodíků".
----------------
Lenunka
13. 1. 2018 19:59:07
Jana Dorazinová-Remková: tohle je opravdu osobní komentář, který pod receptem rozhodně nemá co dělat
----------
Paul Sulc
13. 1. 2018 20:10:02
Lenunka: podle vasich argumentu zrejme patrite k te neprijemne skupine lidi, co musi mit za kazdou cenu pravdu. Kdyz prijdete do 10 rodin a daji vam svickovou na smetane, jak se to jidlo spravne jmenuje, bude chutnat ruzne. A proc ne? A tak i ta carbonara se, jak mi Ital sdelil, dela vsude trosku jinak. Do bramboraku Polaci nedavaji majiranku a cesnek, ale trochu palive papriky a cibuli, NEKDY daji navrch i cukr se skorici, ale stale je to bramborak. Proste vsude se vari ruzne, i ten gulas ma desitky zpusobu, tak se nesnazte presvedcovat, ze se vse musi varit podle jednotne normy, nejsme vojaci.
-----------
Lála(neregistrovaná)
13. 1. 2018 20:15:30
Myslím že komentář žížaly je o dost drzejší o anonymních komentářích!! Proč to sem ra osoba, na bodíky a pochvalné podlézání Lenulceca spol. tu je sama expret
------------------
Dajda
13. 1. 2018 20:18:38
zizala: S těmi tleskači a pochlebovači zcela souhlasím - není těžké pozorovat, jak tyhle klaky fungují, jsou dost průhledné. Naprosto souhlasím i s tím, že slušná diskuse je snad v normální společnosti normální. Jako kdyby si na to někdo za těch skoro 30 let ještě nezvykl! To, že nesouhlasím s něčím názorem, přece neznamená, že mu budu zakazovat ho říkat
casino: Jo, je to tak, vepřová svíčková nebo kuřecí svíčková je bílý vraník. Pojem svíčková se sice vžil jako označení jisté přípravy jídla se smetanovou omáčkou na divoko, ale ve skutečnosti je svíčková označení pro nejkvalitnější kousek hovězího masa, je to vlastně hovězí "panenka", ale to nejspíš víte.
----------------
Jarka(neregistrovaná)
13. 1. 2018 20:23:30
Lenunka: a ten komentar nedorostleho hada neni osobni????????mela by se stydet
----------------
Lenunka
13. 1. 2018 20:37:03
Paul Sulc: představte si, že zajdete do restaurace, objednáte si svíčkovou, a přinesou Vám něco, do čeho nasypali skořici, protože oni to tak mají rádi, budete první, kdo si bude stěžovat a jídlo nezaplatí A právem, prostě to tam nepatří.
Lála: pokud jsem si všimla, zizala nikoho nejmenovala, psala obecně, to, že se asi potrefená husa příslovečně ozvala, není její vina
----------------
Ladi(neregistrovaný)
13. 1. 2018 20:38:11
zizala: podle sebe, soudim tebe
------------
Jana Dorazinová-Remková
13. 1. 2018 20:56:51
Lenunka: a tohle je komentář k receptu?? Ale upřímně, prosím... "Pro mne jsou ostudou Topek nekritičtí tleskači a neupřímné "kamarádky" některých autorů/autorek "