Zelné fleky nasladko podle receptury ČSN: Staročeské levné jídlo voní skořicí a chutná překvapivě dobře
Doba přípravy a počet porcí
Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ mika59, před 41 minutami
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 59 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„MarcelaPa: Marcelko taky opožděně přesto přeji všechno jen…“ mika59, před 47 minutami
„Děvčata, moc děkuji za přání. 😘“ MarcelaPa, před 59 minutami
„magdalenka: Máš tady na ten salát recept? Už nevím jaký…“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
21. 5. 2009 17:31
21. 5. 2009 17:24
21. 5. 2009 17:21
21. 5. 2009 16:45
21. 5. 2009 16:18
21. 5. 2009 14:01
Jen mám malou technickou,smím?-doba přípravy by také zasloužila delší kolonku.Některá jídla se připravují déle(marinování,tuhnutí,..) nebo mají dobu přípravy rozloženou na více času.Takže kdybych chtěla vepsat u dortu za studena- Doba přípravy:40min+3 hodiny tuhnutí -tak nemám šanci.Jedině ty 3 hod vepsat do receptu,ale pak by se to stalo dost nepřehledným.
Nevím,možná je to hloupost,ale když si někde prohlížím nové recepty tak mě to vždy ulehčí představu kolik celkového času by příprava toho daného pokrmu zabrala.
21. 5. 2009 09:22
u receptů přibyly dvě nové položky - Doba přípravy a počet porcí. Tyto kolonky by měly začátečníkům více pomoci odhadnout, jak dlouho bude trvat příprava a na kolik porcí stačí uvedené množství surovin. Jako autoři receptu můžete své recepty upravovat. Pokud tedy víte, co k Vašim receptům do nových kolonek doplnit, prosíme, vyplňte je