Oběd na neděli: Kuřecí stehna pečená s rýží v jednom pekáčku nadchnou celou rodinu!
Diskuse k receptu https://www.toprecepty.cz/recept/55990-brambory-zapecene-s-mle
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 9 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 9 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 10 hodinami
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 11 hodinami
24. 2. 2018 09:08
Nicméně Vám teď palce nahoru opravdu patří za komentář k salátu z tlačenky a snahu hodnotit recept slovně. A navíc přeju, aby bylo líp, ať už se to týká čehokoliv:
23. 2. 2018 17:22
23. 2. 2018 15:31
23. 2. 2018 14:12
23. 2. 2018 13:22
Dajda 23. 2. 2018 12:57:57
casino: Tak to je naprostá pravda, je to taková noblesní obdoba pořekadla Jména hloupých na všech sloupích! Jenže v těch článcích na rozdíl od sloupů občas bývá nějaké to moudro, i když to nemusí být zrovna pravidlem!
A co se týče té kudly v zádech: Casino, občas mě štvete, ale na druhou stranu musím přiznat, že mi imponujete tím, že se umíte docela vtipně vyjadřovat slovy a nemydlíte sem jenom palce a nesmělé úsměvy s růžičkama, zkrátka, že nejste němý, a to se tady nedá říct o všech
0 0
hosta(moderátorka) 23. 2. 2018 12:20:37
casino: hm, jak je vidět, tak slovní exibicionismus je vlastní i jiným méně konzistentním textům, než jsou literární díla
1 0
casino 23. 2. 2018 12:18:46
No, když už je to zde určeno k anihilaci, tak si ještě dovolím přípodotek (i když si jím sám sobě vrazím kudlu do zad):
Dávno tomu, ještě v dobách předinternetových, jsem četl úvahu jakéhosi lit. kritika a ten se o psaných různostech vyjádřil asi takto: "Není většího blaha pro autora, než když může popatřiti na vlastní jméno pod článkem v tisku!"
Tož tak
Dajda 23. 2. 2018 12:01:26
cathleen: Jak vidíte, jsou tu mnozí, kteří to poslední slovo vezmou rádi za mě, proč ne! Otázka je, kdo tu je nedovtipnější, já bych hlasovala pro naše chváliče, taky jim leccos nedochází.
casino: J. Werich:
0 0
cathleen(moderásmazattorka) 23. 2. 2018 12:00:11
casino: tím spíš vaše doporučení stran oleje prosím napsat znovu, do komentáře, který tu zůstane pro ty, co by chtěli recept vyzkoušet
casino 23. 2. 2018 11:51:50
V surovinách zmíněný olivový olej, obzvláště byl-li by to EVOO, bych použil spíše na zeleninový salát
Dajda:Mirek Topolánek byl, blahé paměti, "Valach s guĺama" a koukám, že vy račte být Don Quiote sice v sukních, leč s tímtéž
Mám dojem, že to byl J. Werich kdo napsal cosi o zápolení se specifickou lidskou nedostatečností a že v tom boji nemůžeme nikdy vyhrát, ale nikdy v něm nesmíme ustat!Obávám se ale, že "palcovací komanda" poraziti nelze ale právě proto bych se vrátil k Werichovi
Vymazat
Ale až posléééze
0 1
cathleen(moderátorka)23. 2. 2018 11:44:52
Dajda: stejně tak jako nutnost mít poslední slovo?
(Co se týká zbytečného palcování, zopakuji znovu pro nedovtipné - i mně se nelíbí, nepraktikuji ho, ale nic s tím neuděláte.)
0 1
Dajda 23. 2. 2018 11:40:02
cathleen: Milá Cathleen, klidně si to zase smažte, můj názor tím přece nezměníte. Přehnaná a leckdy neopodstatněná chvála je neméně zbytečná a plevelná.
0 2
cathleen(moderátorka)23. 2. 2018 11:30:09
Dajda: především si myslím, že je to zbytečné plevelení pod receptem. Palcování stejně nezabráníte, asi bude nejlépe ho přehlížet, děje se všude.
Názor na lidi si přeci uděláte i podle jiných věcí a dalších receptů, aspoň já to tak mám.
Tady si u tohoto receptu myslím, že opravdu došlo k nechtěnému omylu, který byl vysvětlen, a není třeba to dál rozmazávat. Splést se může opravdu každý.
(Komentáře k palečkům mám přenést nebo je můžu pouze vymazat )
2 0
Dajda 23. 2. 2018 10:39:23
casino: Já vím, ale buď jsem něco jako Don Quiote v sukních a bojuju s větrnými mlýny nebo spíš nenapravitelný optimista, který si myslím, že náprava je možná. Ale nejde jen o to palcování, ale o všelikéž nekritické jásání, které Vám stejně nepomůže, když nevíte, jak ten řízek naklepat Vím, že to vadí mnohým, ale už považují za zbytečné omílat to stále dokola, ale já ne. Uvidí se, kdo vydrží déle, palcovací komanda nebo jejich kritici
3 3
Casino
Dajda:
Palcování?
Jj, všechno už tu bylo...
www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=4085&...
...a stejně je to na dvě věci, že
0 0
Dajda 23. 2. 2018 09:45:31
Já si naopak myslím, že už je na čase, aby si někteří přispěvatelé konečně uvědomili , že tyto stránky nejsou nejspíše určené k tomu, aby si tu členové zdejších spřátelených kompanií navzájem posilovali svá ega. Jejich palce, kytičky a další nadšené projevy, které se objeví tak brzy, že sotva stačí nový recept přečíst, natož aby ho uvařili , nejsou totiž určené receptům, ale osobám, které je sem vkládají, a tudíž jsou pro ty z nás, které sem chodí hledat dobré recepty, úplně k ničemu, jen to hodně znesnadňují. Nebylo by na místě napomínat spíše je než mně
Myslím, že ty palce, které jsou u mého příspěvku (a u těch smazaných jich bylo ještě víc), svědčí tentokrát opravdu o tom, že se mnou tito přispěvatelé souhlasí - já tu totiž žádné spřátelené kompanie nemám. A v neposlední řadě: myslím , že už víme, jak to s omyly této přispěvatelky chodí.
7 1
hosta (moderátorka) 23. 2. 2018 09:29:59
Dajda: Myslím, že není třeba dělat vlny. Autorka mne požádala o smazání svého omylem vloženého komentáře, který chtěla přiřadit k jinému receptu a sekla se. Myslím, že to se stát může. S tím bezduchým palcováním, o ničem nevypovídajícím, ale naprosto souhlasím.
4 0
Dajda 23. 2. 2018 05:24:09
Koukám, že se čistí stránky včetně morálních stránek některých autorů Takže hurá, palcovat se bude dál. Tak já dávám tomu bezduchému palcování a ještě jednou .
7 3