Tyrolský gröstl: Dokonalá specialita se zbytků masa a brambor zasytí nejen horaly. Osmažená cibulka a volské oko dají jídlu korunu!
Ošatka na kynutí chleba
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Zdravím, dneska jsme byli na nákupech, tak jsme si koupili…“ tara23, před 1 hodinou
„Hezký den polévka ještě kuří vývar a treska přírodně…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„hazel: Stáni, brzy se uzdrav. Musíš být na sebe opatrná,…“ MarcelaPa, před 19 hodinami
27. 10. 2018 13:49
27. 10. 2018 13:01
27. 10. 2018 12:01