Tyrolský gröstl: Dokonalá specialita se zbytků masa a brambor zasytí nejen horaly. Osmažená cibulka a volské oko dají jídlu korunu!
Nugát
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Zdravím, dneska jsme byli na nákupech, tak jsme si koupili…“ tara23, před 1 hodinou
„Hezký den polévka ještě kuří vývar a treska přírodně…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„hazel: Stáni, brzy se uzdrav. Musíš být na sebe opatrná,…“ MarcelaPa, před 19 hodinami
25. 4. 2019 11:08
8. 4. 2019 13:16
23. 3. 2019 10:04
Jsou i jine recepty, ale tam se misto masla z listkovych orisku pouziva Nutela .
21. 3. 2019 19:34
15. 12. 2018 08:21